PROČ JSOU UGC SLUŽBY PRÁVĚ PRO VÁS?

UGC (user generated content) je autentický obsah tvořený zákazníkem, který sdílí své zkušenosti.

Podle průzkumů už lidi nebaví klasické reklamní spoty a svojí důvěru vkládají do obsahu obyčejného člověka, který k nim má blíž než herci a celebrity.

UGC obsah je pro ně autentický. V běžném životě to vypadá úplně stejně, jako první půjdete pro radu nebo doporučení za osobou, kterou znáte a máte k ní důvěru.

A právě proto jsou UGC tvůrci v současné době tolik vyhledávaní. Pro jejich autenticitu, důvěryhodnost a lidskost.

UKÁZKA VIDEÍ Co jsem tvořila:

O mně

Jsem Petra, a v online prostředí hlavně před kamerou se cítím jako ryba ve vodě. Jsem nadšená, když sdílím své myšlenky, informuji a motivuji publikum. Miluji točení videí. Proto je pro mě UGC tvorba cestou, jak se mohu kreativně vyjádřit. Zkušenosti s mluvením na kameru čerpám z předchozího podnikání, kde jsem vedla webináře, různé prezentace a profesionální úroveň v komunikaci před kamerou byla nutnost. Byl jsem i prodejcem produktů, kde ukázka danného produktu byla samozdřejmostí.

UKÁZKA VIDEÍ produkt:

RECENZE:

Potřebujete feedback na produkt, nebo službu?

Pak je tento typ videa právě pro vás!

Super nástroj, pokud chcete hodnocení, třeba i pro interní účely.. Video v ukázce bylo přímo pro klienta na přání.

Předání reálných informací a zkušeností uživatele.

UKÁZKA FOTEK:

Jak spolupráce probíhá?

  1. V první řadě se spojíme telefonicky na krátkém úvodním hovoru, kde si vyslechnu vaše požadavky.
  2. Po odbržení vašeho produktu do 7-10 dní vytvořím určitý počet videí nebo fotek.
  3. Tento obsah vám nasdílím v plné kvalitě přes google disk, pro vaše opětovné použití na sociálních sítí.
Prodejní formulář je vytvořen v systému SimpleShop.cz.

4 DŮVODY PROČ SPOLUPRACOVAT PRÁVĚ SEMNOU:

  • Odborná výuka a průvodce:
    Nabízím komplexní odbornou výuku a průvodce ve všech technických oblastech, včetně Reels, Stories, Instagram, Facebook, tvorby webových stránek, funnelů a Smartemailing Simpleshop. Se mnou získáte nejnovější know-how a osvědčené postupy v digitálním marketingu.
  • Individualizovaný přístup:
    Rozumím, že každý klient má jedinečné potřeby a cíle. Proto nabízím individualizovaný přístup, který se zaměřuje na tvé specifické oblasti zájmu a poskytuje personalizované plány růstu. Moje služby jsou navrženy tak, aby reflektovaly tvé cíle a představy o úspěchu.
  • Moderní nástroje a trendy:
    Nabízím kompletní odbornou výuku a průvodce ve všech technických oblastech, včetně editace Reels, Stories, nastavení Instagram, Facebook, tvorby webových stránek, funnelů a Smartemailing Simpleshop. Se mnou získáte nejnovější know-how a osvědčené postupy v digitálním marketingu.
  • Konzultace a podpora:
    Moje služby nekončí při poskytnutí informací a výuky. Nabízím pravidelné konzultace a podporu, abych ti pomohla překonávat případné výzvy a neustále zvyšoval tvůj digitální úspěch. Jsem tu pro tebe, abych ti poskytl potřebnou pomoc a vedení na celé tvé cestě k odbornosti v digitálním světě.